Trouwfeest

Huwelijksfeest in ons circus
Een unieke en gewilde trouwlocatie
Sfeervol aangekleed en verlicht

Trouwen

in het circus

 

Ons circus is reeds vele jaren een unieke en gewilde trouwlocatie. Echtparen die er voor kozen om hun huwelijksfeest in ons circus te vieren, beleefden de mooiste dag van hun leven. En u mag het ze vragen...

 

Een romantische locatie midden in het bos of aan de rand van een meer...? Uw gasten arriveren en daar staat een kleurrijk pallet aan kleine en grotere tenten. Zowel binnen als buiten is alles sfeervol aangekleed en verlicht. Ons draaiorgel speelt de Weddingmars. Het bruidspaar en de gasten worden ontvangen met champagne. En wanneer de huwelijksvoltrekking in de circuspiste heeft plaatsgevonden, is het feest!

 

De muziek klinkt alom. Gasten vermaken zich bij de nostalgische zweefmolen, vlees van de grill, heerlijke drankjes, krachtexplosies bij de Kop van Jut, verrassende orkest- en show optredens en dat alles in een eenmalige grandioze entourage. Met recht de mooiste dag van uw leven!

 

Voor informatie en vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

In de zorg

Wij komen met ons complete circus naar uw instelling, zorgcomplex, ziekenhuis of woongroep. Onze tenten zijn rolstoel vriendelijk.


Kinder feestje

De beste plaatsen, een feestelijke attentie, popcorn, drinken en een groepsfoto met de artiesten. €15,00 p.p. voor een all inclusive entreebewijs


Circus huren

Of het nu gaat om een voorstelling voor relaties, opening, dorpsfeest, lokaal festival, jubileum, of super de luxe evenement. Wij bieden een all-in-one formule als het gaat om Circus & Events.