Schoolreisje

Beleef een onvergetelijke dag in het circus
Educatieve circuslessen en workshops
Pannekoekenhuis Belveren Brabant

Circusland

Het leukste schoolreisje

 

Bent u als school op zoek naar een leuk, verrassend en betaalbaar schoolreisje? Dan hebben wij de oplossing. In een bosrijke omgeving aan de rand van natuurgebied Kampina te Haaren (Brabant) verrijst ieder jaar in de periode eind mei/begin juni een kleurrijk tentencomplex met alle mogelijke voorzieningen. Op hetzelfde terrein ligt eveneens het sfeervolle Pannekoekenhuis Belveren. Wij nodigen u uit voor een onvergetelijke dag op deze locatie.

 

Een bezoek aan Circusland is een belevenis en een sprookje tegelijk voor de kinderen. Wie de tenten betreedt waant zich direct in een sfeervol circuspaleis met kroonluchters, pluche en gouden ornamenten. Gedurende de dag maken kinderen zelf, onder begeleiding van echte circusartiesten, kennis met tal van circustechnieken. Daarnaast valt er van alles te beleven in en om het circus.

 

In de middagpauze wordt iedereen getrakteerd op een heerlijke ambachtelijk gebakken pannenkoek en de dag wordt afgesloten met een wervelende circusvoorstelling. Een dagje Circusland is een combinatie van educatie, ontdekkingen, plezier en vermaak op een mooie groene locatie.

 

In 2018 hebben wij de volgende data nog beschikbaar:

Dinsdag 29.05.2018
Woensdag 30.05.2018
Donderdag 31.05.2018
Maandag 04.06.2018

 

Informatie: info@circusland.nl

 

 

 

In de zorg

Wij komen met ons complete circus naar uw instelling, zorgcomplex, ziekenhuis of woongroep. Onze tenten zijn rolstoel vriendelijk.


Kinder feestje

De beste plaatsen, een feestelijke attentie, popcorn, drinken en een groepsfoto met de artiesten. €15,00 p.p. voor een all inclusive entreebewijs


Circus huren

Of het nu gaat om een voorstelling voor relaties, opening, dorpsfeest, lokaal festival, jubileum, of super de luxe evenement. Wij bieden een all-in-one formule als het gaat om Circus & Events.