Consumentenacties

Consumentenactie van A tot Z
Supermarkten en winkelcentra's
Wij verzorgen de gehele campagne

Van a tot z

Geregeld!

 

Supermarkten, winkelcentra en winkeliersverenigingen kiezen bij circusacties, 9 van de 10 keer voor Circus Sijm. Waarom? Wij begeleiden uw consumentenactie van A tot Z. Samen met u bepalen wij de datum, locatie en de spaarvorm. Nadat de vergunning door ons is geregeld, verzorgen wij de gehele campagne. In de weken voor de komst van het circus spaart de consument voor kaarten. 

 

En dan is het zover! Op onze blauw/gele tenten wapperen de vlaggen van uw organisatie. Men wordt ontvangen in onze buffet tent waar het ruikt naar verse popcorn en heerlijke koffie. Uw gasten genieten van een internationale circusshow. U trakteert uw klanten niet op een lukraak kindercircus, maar op een wervelende hoogstaande voorstelling voor het hele gezin. De prijs van deze circus-spaaractie is inclusief alle bijkomende kosten. Dus geen verrassingen achteraf!

 

Voor informatie en vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

In de zorg

Wij komen met ons complete circus naar uw instelling, zorgcomplex, ziekenhuis of woongroep. Onze tenten zijn rolstoel vriendelijk.


Kinder feestje

De beste plaatsen, een feestelijke attentie, popcorn, drinken en een groepsfoto met de artiesten. €15,00 p.p. voor een all inclusive entreebewijs


Circus huren

Of het nu gaat om een voorstelling voor relaties, opening, dorpsfeest, lokaal festival, jubileum, of super de luxe evenement. Wij bieden een all-in-one formule als het gaat om Circus & Events.