Circus Sijm onderscheiden met Business Award categorie Cultuur

En de winnaar is.... Circus Sijm
NHN Cultuur Award 2016
NHN Business Award 2016

Business Award

in de categorie Cultuur

 

In de Cultuurkoepel in Heiloo zijn donderdag 24 november 2016, tijdens een groot gala, de NHN Business Awards 2016 uitgereikt. Circus Sijm uit Broek op Langedijk is onderscheiden met de Business Award in de categorie Cultuur. Ruim 44 bedrijven streden om de Awards. Uiteindelijk koos de jury - na gedegen onderzoek - twaalf finalisten in vier categorieën. De NHN Business Awards worden jaarlijks uitgereikt aan inspirerende ondernemers in Noord-Holland. 

 

Circusdirecteur Alex Sijm is super trots op de prijs en ziet het vooral als erkening. “Het is niet alleen belangrijk voor ons bedrijf, maar voor de hele branche. Een bewijs dat het circus leeft en toekomst heeft”. Circus Sijm presenteert ieder jaar een geheel nieuwe voorstelling. Op jaarbasis zijn er 280 voorstellingen op zeventig verschillende locaties. Jaarlijks bezoeken tussen de 70- en 80.000 bezoekers het sfeervolle familiecircus.  Circus Sijm behoort tot de belangrijkste attracties van de provincie Noord-Holland. Het wintercircus gaat dit jaar plaatsvinden van 24 december 2016 tot en met 4 januari 2017 in het Park van Luna te Heerhugowaard. Eind februari start dan weer het nieuwe seizoen.

 

Informatie:
Impresariaat Sijm BV
Alex Sijm

 

 

Winter circus

Ons wintercircus vindt dit jaar plaats van 23 december 2017 t/m 6 januari 2018. Het verwarmde tentencomplex wordt opgebouwd in Heerhugowaard.

Circus huren

Of het nu gaat om een voorstelling voor relaties, opening, dorpsfeest, lokaal festival, jubileum, of super de luxe evenement. Wij bieden een all-in-one formule als het gaat om Circus & Events.

In de zorg

Wij komen met ons complete circus naar uw instelling, zorgcomplex, ziekenhuis of woongroep. Onze tenten zijn rolstoel vriendelijk.