Circus Sijm in Assendelft

Topentertainment...
...voor jong en oud!

Topentertainment voor kinderen...en volwassenen!

Circus ontstond 250 jaar geleden in Engeland. Op een verlaten lap grond in Londen tekende ondernemer en ex-militair  Philip Astley een grote cirkel in het zand, die hij vervolgens vulde met ongeziene acts: jongleurs, paarden, acrobaten en clowns. 250 jaar later is het traditionele circus springlevend, en is het erkend als cultureel erfgoed in Nederland.

 

Hommage aan 250 jaar circus

Dit jaar brengt Circus Sijm een hommage aan 250 jaar circusgeschiedenis, met zijn nieuwe show “Vive le Cirque”. Het hechte team van 25 artiesten, techniekers en andere medewerkers strijkt van 9 tot en met 16 mei neer in Assendelft, aan de Saendelverlaan vlakbij het station. Er zijn dagelijks voorstellingen, behalve op maandag.

 

Zaanstreek

Na de succesvolle voorstellingen in Wormer, komt circus Sijm dus terug naar de Zaanstreek. Zo kan het hooggeëerde publiek uit Zaandam, Zaanstad, Krommenie, Assendelft en omgeving dus ook genieten van écht authentiek klassiek circus! Circus blijft namelijk ook anno 2018 tot de verbeelding spreken...niet alleen bij kinderen maar ook bij volwassenen!