Circus in de zorg

Natuurlijk is de tent rolstoel vriendelijk
Voorstelling speciaal op maat
Verschillende Nederlandse Fondsen

voor senioren

en gehandicapten

 

Circus Sijm organiseert jaarlijks, in samenwerking met verschillende Nederlandse Fondsen, het project: Circus in de Zorg. Bewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen en eenzame ouderen uit de wijk krijgen de mogelijkheid om te genieten van een feestelijke circusvoorstelling op locatie. Het programma dat aangeboden wordt is een bijzondere mix van circus, theater en muziek.

 

In de periode van 15 augustus tot en met 30 oktober bezoekt Circus Sijm veertig instellingen door het hele land. Natuurlijk is de tent rolstoel vriendelijk en is de voorstelling speciaal op maat gemaakt voor senioren en gehandicapten. Het doel is om deze mensen de sfeer van het circus opnieuw te laten beleven.

 

Reeds vele jaren werkt Circus Sijm intensief samen met: het Nationaal Ouderenfonds, Gouden Dagen, Zonnebloem en vele andere fondsen. Instellingen kunnen zich nu al aanmelden en inschrijven voor het seizoen 2018.

 

Voor informatie en vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

Circus huren

Of het nu gaat om een voorstelling voor relaties, opening, dorpsfeest, lokaal festival, jubileum, of super de luxe evenement. Wij bieden een all-in-one formule als het gaat om Circus & Events.

Kinder feestje

De beste plaatsen, een feestelijke attentie, popcorn, drinken en een groepsfoto met de artiesten. €12,50 p.p. voor een all inclusive entreebewijs


In de zorg

Wij komen met ons complete circus naar uw instelling, zorgcomplex, ziekenhuis of woongroep. Onze tenten zijn rolstoel vriendelijk.