Circus in de zorg

Natuurlijk is de tent rolstoel vriendelijk
Voorstelling speciaal op maat
Verschillende Nederlandse Fondsen

voor senioren

en gehandicapten

 

Circus in de Zorg organiseert jaarlijks, in samenwerking met verschillende Nederlandse Fondsen, voorstellingen bij Circus Sijm en Circus Alexander. Bewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen en eenzame ouderen uit de wijk krijgen de mogelijkheid om te genieten van een feestelijke circusvoorstelling op locatie. Het programma dat aangeboden wordt is een bijzondere mix van circus, theater en muziek.

 

In de periode van maart tot en met oktober bezoeken Circus Sijm en Circus Alexander zeventig instellingen door het hele land. Natuurlijk zijn de tenten rolstoel vriendelijk en is de voorstelling speciaal op maat gemaakt voor senioren en gehandicapten. Het doel is om deze mensen de sfeer van het circus opnieuw te laten beleven.

 

Reeds vele jaren werkt Circus in de Zorg intensief samen met: het Nationaal Ouderenfonds, Gouden Dagen, Zonnebloem en vele andere fondsen. Voor dit seizoen zijn nog enkele data beschikbaar. Organisaties kunnen zich nu reeds aanmelden voor 2019. 

 

Voor informatie en vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Bewoners De Klinkenberg hebben Circus Sijm cadeau gekregen van Huuskes. Huuskes heeft dit aangeboden in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds.

 

Circus Sijm bij Luckerheide

 

 

In de zorg

Wij komen met ons complete circus naar uw instelling, zorgcomplex, ziekenhuis of woongroep. Onze tenten zijn rolstoel vriendelijk.


Kinder feestje

De beste plaatsen, een feestelijke attentie, popcorn, drinken en een groepsfoto met de artiesten. €15,00 p.p. voor een all inclusive entreebewijs


Circus huren

Of het nu gaat om een voorstelling voor relaties, opening, dorpsfeest, lokaal festival, jubileum, of super de luxe evenement. Wij bieden een all-in-one formule als het gaat om Circus & Events.