Circus huren

Een compleet circus huren
Gevestigd organisatiebureau
Sfeervol gedecoreerde tenten

Circus

is altijd feest!

 

Een compleet circus huren kunt u eigenlijk overal! Maar wij bieden u meer! Naast ons verzorgde circus, de sfeervol gedecoreerde tenten en internationale artiesten hebben wij kennis van zaken. Want Circus Sijm is van huis uit een gevestigd organisatiebureau met als specialiteit: CIRCUS!

 

Wanneer u ons inhuurt dan doet u zaken met de mensen die uw circusfeest daadwerkelijk ook zelf uitvoeren. Wij zorgen voor de benodigde vergunningen en hebben alle materialen, de tenten en het wagenpark in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij alles optimaal organiseren, de artistieke lat verhogen en niet onbelangrijk... de prijs scherp houden.

 

Voor informatie en vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Circus huren

Of het nu gaat om een voorstelling voor relaties, opening, dorpsfeest, lokaal festival, jubileum, of super de luxe evenement. Wij bieden een all-in-one formule als het gaat om Circus & Events.

Kinder feestje

De beste plaatsen, een feestelijke attentie, popcorn, drinken en een groepsfoto met de artiesten. €12,50 p.p. voor een all inclusive entreebewijs


In de zorg

Wij komen met ons complete circus naar uw instelling, zorgcomplex, ziekenhuis of woongroep. Onze tenten zijn rolstoel vriendelijk.